(Hoofd)trainer

29-01-2021

Trainer JO15-2/JO15-3

SVV Scheveningen is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor de JO15-2/JO15-3.
Jeugdtrainers van SVV Scheveningen werken op basis van de uitgangspunten die zijn vastgelegd in het Technisch Beleidsplan en zullen worden begeleid door een Hoofd Jeugdopleiding.

Voor onze leergierige generatie van JO15 zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer, met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die 2 keer per week training geeft aan JO15-2/JO15-3. Daarnaast zal je op wedstrijddagen de JO15 begeleiden.

Wat kun je van ons verwachten:

• Kledingpakket
  • Goede trainingsfaciliteiten en materialen
  • Trainen op kunstgras
  • Gemotiveerde groep met hoge trainingsopkomst
  • Regelmatig overleg met Hoofdtrainer en Hoofd jeugdopleiding
  • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen
  • Een passende vergoeding

Wat voor kandidaat zoeken we:

• Bij voorkeur in bezit van trainersdiploma UEFA-C jeugd, maar minimaal Pupillentrainer of aantoonbare ervaring in de voetbalwereld
  • Affiniteit met de jeugd van deze leeftijd
  • Gewend om te werken conform een door de vereniging opgesteld Technisch Beleidsplan
  • Goed kunnen samenwerken met het technisch kader en andere trainers, zowel binnen de leeftijdsgroep alsmede de overige hoofdtrainers
  • Is zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en gedraagt zich daar naar
  • Organiseert frequent overleg met de overige trainers in de leeftijdsgroep

Ga jij investeren in je trainers toekomst en pak je deze mooie kans?
Aarzel dan niet en neem contact op door een mail te sturen met daarin je motivatie en (voetbal) CV naar Herman Kooienga,  hkooijenga@gmail.com.
Wellicht maak jij straks dan ook deel uit van de trainersstaf van SVV Scheveningen!!

Met sportieve groet,
Herman Kooijenga

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!