Nomineer je beste SVV Vrijwilliger of het beste Vrijwilligersteam!

7 oktober 2021 11:30

De zoektocht naar de verborgen sterren van 2021 in Den Haag is gestart! Nomineer jouw beste, meest onmisbare vrijwilliger of vrijwilligersteam van SVV. Dat kan tot en met 29 oktober 2021.

Zaterdag 9 oktober tussen 10:00 en 11:00 zullen we voor de kantine op ludieke wijze aandacht besteden
aan de Haagse Vrijwilligersprijzen. Vriend van Den Haag, Fed Zuiderwijk zal dit op geheel eigen wijze ondersteunen.

Heeft SVV Scheveningen een bijzondere vrijwilliger die een extra applaus verdient? Of een team binnen SVV Scheveningen die een keer in de spotlight moet staan?  Zij dingen mee naar de titel ‘Haagse Vrijwilliger van 2021’ of ‘Haags Vrijwilligersteam van 2021’.

Nomineer jouw vrijwilliger of team. Dat kan tot uiterlijk 29 oktober 2021!

Nomineer hier!

Deskundige jury

Een deskundige jury kiest een top 3 van vrijwilligers of een vrijwilligersteam. Vervolgens worden uit deze lijst van genomineerden uiteindelijk de beste vrijwilligers of teams van dit jaar gekozen. Tijdens het feestelijke -en exclusieve- evenement op zaterdag 11 december 2021 worden de Haagse Vrijwilligersprijzen 2021 uitgereikt.

Prijs: De winnaars ontvangen (naast een mooie avond) de titel 'Haagse Vrijwilliger van het jaar' of ‘Haags Vrijwilligersteam van het jaar’, een overnachting in een ibis hotel naar keuze in de Benelux, een oorkonde en een verrassing. Winnende vrijwilligersteams ontvangen een verrassingscadeau die op zaterdag 11 december bekend wordt gemaakt.

Haagse_vrijwilligerstprijzen.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!