Seizoen 2017-2018

Christian Den Heijer

Klik hier

SVV Scheveningen 100 jaar

100 jaar voetbal bij SVV Scheveningen: wie helpt mee herinneringen ophalen?

Op 1 juli 2019 bestaat SVV Scheveningen honderd jaar.  Een mijlpaal in de rijke clubgeschiedenis om trots op te zijn. Deze mijlpaal mag en zal niet onopgemerkt voorbij gaan. De viering van het eeuwfeest  willen we groots aanpakken. Het is de bedoeling om in de periode van 1 januari t/m 1 juli 2019 diverse activiteiten te laten plaatsvinden.

Cees Ouwehand, zelf al ruim vijftig jaar lid van Scheveningen, is door voorzitter Ron Kleijn bereid gevonden om de festiviteiten rond het eeuwfeest in goede banen te leiden.

Het  jaar 2019 lijkt nog ver weg, maar om alles goed geregeld te hebben is twee tot drie jaar voorbereiding hard nodig. Er is inmiddels een jubileumteam gevormd. Teamleden zijn nu: Michel de Graaf, Ton van Duijn, Peter Keus, Theo Buijs, Jerry van Toor, Jacco Buis, Ton Annink, Wendy Klok-Cramer, Nathalie de Jong – Meere en Henk Schwarz.

Inmiddels hebben diverse mensen zich gemeld met ideeën en/of aangeboden te willen helpen. Maar we zoeken nog veel meer mensen met ideeën en mensen die willen helpen.

En daarnaast zijn we op zoek naar foto’s en ander historisch materiaal. Een honderdjarig voetbaljubileum is niet compleet zonder materialen van toen. Denk hierbij aan oude voetbalkousen, vlaggen, voetbalschoenen, vaantjes, clubbladen, krantenartikelen etc.

Samen hopen we zo herinneringen op te halen uit de tijd van SVV Scheveningen en SHS.

Aanmelden, historische sfeerbeelden en oude materialen

Heb je een idee, geef het door.

Wil je wat doen, meld je aan.

Heb je nog foto’s in je bezit, meld je dan. De foto’s worden gedigitaliseerd en je krijgt ze uiteraard weer terug. Oude video- en filmopnamen zijn ook welkom.

Heb je iets in je bezit dat (misschien) historisch waardevol is, neem dan contact op.

Je kunt voor alles een mail sturen naar 100jaar@svvscheveningen.nl