Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2017-2018

Scheveningen-ADO Den Haag

Woensdag 5 juli
Aanvang 19.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

 

 

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Nu is het seizoen echt voorbij.
Allen een prettige vakantie
toegewenst en
tot in het nieuwe seizoen!

Nieuws

Pagina 1 van 47  > >>

Zes voetbalverenigingen hebben in het belang van het amateurvoetbal het initiatief genomen om de KNVB in de persoon van directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee, te bewegen om af te zien van instroom van de belofte in de amateurvoetbal.
Lees meer
De meeste leden genieten inmiddels van een zomerstop maar achter de schermen gaat het werk bij SVV Scheveningen gewoon door, zo ook dat van de leden- en contributieadministratie.
Lees meer
Most members now enjoy a summer break, but behind the scenes, the work at SVV Scheveningen continues, as is the club membership and contribution administration.
Lees meer
Afgelopen zaterdag 17 juni was het vlaggetjesdag en stond het beachsoccer toernooi op het programma maar helaas het zand was op ;-).
Lees meer
Aanstaande maandag, 26 juni, start de A selectie van Scheveningen met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2017- 2018. Net als in de afgelopen jaren start de selectie met een kort trainingsprogramma met daarna een “rustpauze” van ruim twee weken.
Lees meer
Op woensdag 5 juli om 19.30 uur speelt ADO Den Haag, zoals inmiddels bekend is een oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen SVV Scheveningen.
Lees meer
De selectieactiviteit van aankomende woensdag 21 juni gaat NIET door!!
Lees meer

Kortgeleden hebben wij een vooraankondiging gedaan over het oefenduel Scheveningen tegen ADO Den Haag, die op woensdag 5 juli, aanvang 19.30 uur, op Houtrust wordt gespeeld.


Lees meer

Zoals eerder op de site aangekondigd, hierbij de uitnodiging voor de spelers die komend seizoen in de JO8 (Jeugd Onder 8) en JO9 (Jeugd onder 9) zullen uitkomen.

Doel van de selectieactiviteiten is om tot een teamindeling te komen voor komend seizoen. Naast de selectieactiviteiten zal de input vanuit gesprekken met de huidige trainers onderdeel uitmaken van de procedure. De activiteiten zullen onder leiding staan van de hoofdtrainer JO9 voor komend seizoen, Harold Schagen.


Lees meer

Als jouw kind, of jij zelf lekker wilt voetballen, kun je hem/haar en/of jezelf aanmelden bij SVV Scheveningen.

Stuur dan een email aan: aanmelden@svvscheveningen.nl


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1