Scheveningen 1


TOERNOOI
 

Forum Sport - SVVScheveningen

dinsdag 20 maart
aanvang 20.00 uur

VoetbalPark ’t Loo 
Prins Bernhardlaan 242 
2273 BP Voorburg

SV Spakenburg - Scheveningen
Zaterdag 31 maart
Aanvang: 15.00 uur

Sportpark De Westmaat
Westdijk 12
3752 AE, Spakenburg

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 17 maart 2018
SVV JO9-2 - GSC ESDO JO9-3
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur

Nieuws

Pagina 1 van 58  > >>

Scheveningen heeft na elf ongeslagen competitieduels op rij weer eens een nederlaag moeten slikken.Op eigen veld ging het onnodig met 0-1 onderuit tegen DVS’33 Ermelo.

 


Lees meer

Aanstaande zaterdag is de Kick Off van de Hoogvliet Voetbalplaatjes actie

 

Lees meer
Onze hoofd-trainer John Blok schrijft regelmatig een column voor de site Voetbal op Zaterdag. Zoals gebruikelijk is hij ook via onze site te lezen.
Lees meer
Kom je je kind brengen naar de training en sta je een uur buiten te wachten? Kom dan eens gezellig een kopje koffie of thee drinken in de kantine! De voetbalkantine is per slot van rekening het “hart” van de club. Vanaf heden zal de kantine tijdens de jeugdtrainingen op maandag en woensdag geopend zijn voor koffie/thee/fris en kleine snacks (koek, snoep).
Lees meer
Scheveningen heeft dinsdagavond eenvoudig de 3e ronde bereikt van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op eigen veld was de ploeg van trainer John Blok met 12-0 een maatje te groot voor zaterdagvierdeklasser Laakkwartier.Lees meer

Het bestuur is verheugd u te kunnen meedelen dat de technische commissie er in geslaagd is om ook voor het komende seizoen Arjan van Sliedregt als trainer van het 3e elftal aan te stellen. Arjan slaagt erin om binnen zijn groep prestatie en plezier samen te laten gaan.

 

 

 


Lees meer

Foto: (C)Dick Teske 

Zaterdagochtend 08.00 uur; het hoofdveld ligt onder een pak sneeuw. Voorzitter Ron Kleijn heeft wat mensen opgetrommeld om samen met hem het hoofdveld sneeuwvrij te krijgen. Na een uur is het wel duidelijk: dit gaat het niet worden met te weinig “handjes’. Via sociaal media wordt een oproep gedaan om assistentie en met succes. Rond 10.00 uur zijn er 20 man !!!!! bezig om de klus te klaren en wat onmogelijk leek hebben zij met elkaar geflikt. Om 13.00 uur was alle sneeuw verwijderd en stond niets meer in de weg voor de belangrijke wedstrijd tegen Ons Boso Sneek. De eerste teamprestatie was geleverd.

 

Lees meer
Scheveningen heeft op eigen kracht de 2e periodetitel in de 3e divisie binnengesleept en daarmee een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e divisie. Op eigen veld – in de ochtenduren met man en macht sneeuwvrij gemaakt door supporters, bestuursleden en sponsoren – was het een helft spannend, maar liep Scheveningen na rust het bezoekende ONS Sneek volledig onder de voet: 7-2. 


Lees meer
Vanmiddag om 14.30 uur speelt Scheveningen 1 tegen ONS Sneek 1. Bij een overwinning pakt Scheveningen de 2e periodetitel. Met man en macht is er gewerkt om het veld sneeuwvrij te make
Lees meer

Op zaterdag 3 maart a.s. speelt Scheveningen 1 op Sportpark Houtrust om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen ONS SNEEK uit het verre en mooie Friesland. 


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1