Scheveningen 1

ACV - SVV Scheveningen
Zaterdag 21 oktober
aanvang 14:30 uur

Catawiki Sportpark 
Kortbossen 1
9405 BM, Assen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 14 oktober 2017
SVV JO10-1 - Forum Sport JO10-1
Aanvang 9:00 uur

Nieuws

Pagina 1 van 52  > >>

Beste sportvrienden

Elke zaterdag worden alle leiders van de spelende elftallen ontvangen in ons secretariaat met een kopje koffie en een plakje cake.


Lees meer

Scheveningen 1 is er niet in geslaagd om te stunten tegen koploper Spakenburg. De ploeg van trainer John Blok deed optisch weinig onder voor de bezoekers, maar gaven na een halfuur een tegentreffer weg en was daarna niet bij machte om de koploper echt in grote problemen te brengen. 

 


Lees meer
Aanstaande woensdag (18 oktober) gaat de training van de JO6 en JO7 niet door.
Lees meer

Deze mededeling is bestemd voor degenen, die nu nog in het bezit zijn van de consumptiebonnen, die voor het afgelopen seizoen verstrekt zijn:

 

Lees meer

Op de foto van links naar rechts:

Peter Keus, Dirk Bal,Mike de Jong, Jeffrey de Jong met voorzitter Ron Kleijn. Wim Pronk (vakantie) ontbreekt op de foto.


Lees meer
SVV Gilde Plus (www.gildeplus.nl) staat voor samen leren en werken. Dat doen we met bijvoorbeeld projecten. Maar we investeren ook in nieuwe kennis. Daarom nodigen we graag experts uit zoals Hendrick Fabius. Hij houdt op donderdag 19 oktober van 16.00 tot 17.15 uur een workshop over slimme manieren van samenwerken tussen bedrijven, burgers en overheden. Hendrick Fabius heeft ruime ervaring met (internationale) projecten van onder meer ministeries, ambassades en raadgevende bedrijven rond thema's als samenwerking en onderhandelen op basis van waarden vanuit de overheid.
Lees meer

Aan alle vrijwilligers van SVV Scheveningen,

Om de vele vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond. 


Lees meer
Na de JO11-1 heeft nu ook de JO11-2 de teampagina op orde!
Lees meer
Scheveningen heeft de selectie voor het huidige seizoen aangevuld met de komst van 22-jarige talentvolle aanvallerBrandon Robinson.
Lees meer

Gezellige Klaverjas en Jokeravond SVV Scheveningen op vrijdag 1 december  

Aanvang: 20.00 uur

Aanwezig 19.30


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1