Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 december 2017
SVV JO13-1 - DSVP JO13-1
Aanvang 09:30 uur

Nieuws

Pagina 1 van 54  > >>

Onder leiding van de nieuwe trainer Hans Tellier zijn er een reeks interessante regionale wedstrijden gepland om de talenten bij SVV Scheveningen zich weer verder te laten ontwikkelen.


Lees meer
Zaterdagavond 18 november jl. werden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur van SVV Scheveningen. Ongeveer 150 vrijwilligers hadden gehoor gegeven aan onze uitnodiging. Met deze jaarlijkse vrijwilligersavond wil SVV Scheveningen iets teruggeven aan de mensen die het hele seizoen klaar staan voor onze vereniging.
Lees meer
Een Nieuw ontworpen Muts

Lees meer
De knappe uitoverwinning bij Quick Boys heeft dit weekend een passend vervolg gekregen. Scheveningen bleef op eigen veld nipt de baas over Jong FC Twente: 1-0.
Lees meer
Uiteraard is er ook deze winter een korte winterstop voor alle voetballers.
Lees meer
Dinsdag 12 december j.l. is ons oud lid Hans Vierling overleden. Hans is al op jonge leeftijd lid geworden van onze club en is SVV Scheveningen, tot het moment dat hij door ziekte niet meer naar zijn geliefde Houtrust kon komen, altijd trouw gebleven.
Lees meer
Van de volgende teams zijn teamfoto's toegevoegd aan de teampagina's.
Lees meer
Hier volgt een verslag van 'Het 3e'. Als het aan de woordkeuze, het inzicht en voetbal gogme van de objectieve razende reporter ligt, dan kunnen deze sterren zéér binnenkort aansluiten bij de selectie.
Lees meer

Op zaterdag 16 december a.s. speelt Scheveningen 1 op Sportpark Houtrust om 14:30 uur zijn laatste thuiswedstrijd van 2017. We spelen tegen de jonge beloften van FC Twente. 

 

 


Lees meer
In samenwerking met het Haagsamateurvoetbal.nl en la Playa Indoor Sports & Event center (Cobbenhagestraat 2a in Rijswijk) organiseert Voetbalschool Jim Charité op woensdag 27 december a.s. een spectaculaire Voetbaldag voor de jeugd. Een dag vol met leerzame en voetbalactiviteiten, in de ochtenduren allerlei spelvormen en in de middag een speedsoccertoernooi!
Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1