Scheveningen - Jong Volendam

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Scheveningen eenvoudig langs V.V.O.G.

12-05-2018
Scheveningen heeft ook in de thuiswedstrijd tegen VVOG het juiste ritme weten te behouden. Op eigen veld bleef het de Harderwijkers zonder heel diep te hoeven gaan met 3-0 de baas.

Na een nog enthousiast begin van de bezoekers lag het initiatief al snel bij de thuisploeg, dat geduldig op zoek ging naar de openingstreffer. Na wat Scheveningse speldenprikken waren het de gasten die vanuit het niets gevaarlijk werden en de paal raakten. Verder kwam het vanmiddag niet tegen de stabiel spelende thuisploeg dat via een drietal geweldig uitgespeelde doelpunten en nog een handvol onbenutte mogelijkheden naar een 3-0 overwinning uitliep. Uit de laatste 19 competitiewedstrijden speelde Scheveningen maar liefst 50 punten bij elkaar en lijkt daarmee goed in het ritme te blijven richting de nacompetitie.

Scheveningen – V.V.O.G. 3-0 (1-0)

Scoreverloop:
32. Mehmet Aldogan 1-0
69. Mehmet Aldogan 2-0
81. Marvin Nieuwlaat 3-0

Gele kaart: Sam Doeve (V.V.O.G.)

Scheidsrechter: Dhr. M.A. Roeleveld
Assistent-scheidsrechter: Dhr. T. den Hengst
Assistent-scheidsrechter: Dhr. D. Henkens

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto (86. Björn Wagenaar), Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Gio van Ree, Peter Jungschläger, Leroy Resodihardjo, Barry Rog (75. Marvin Nieuwlaat), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (81. Robert Steemers), Tim Peters.

Opstelling V.V.O.G.:
Frans Koornberg, Jan Jurriën Hop, Jaime Bruinier, Wilko Braam, Pernelly Biya (70. Jeffrey Snijders), Henri Kersten, Frank Hol, Sam Doeve, Jeffrey Arends (81. Joshua Tijdens), Wesley de Klein, Zakaria Fadili (75. Yorick Hogetoorn).

Zaterdag 19 mei: Spijkenisse - Scheveningen (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week zaterdag gaat Scheveningen op bezoek bij Spijkenisse, aftrap om 14.30 uur.