Scheveningen - Jong Volendam

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

René Vis in de race voor verkiezing : “Haagse club scheidsrechter van het jaar”.

25-04-2018

Vorige maand zijn wij benaderd met de vraag of er binnen onze vereniging een kandidaat is die in aanmerking zal kunnen komen voor de verkiezing ‘Haagse clubscheidsrechter van het jaar’. Lang hoefden wij daar niet over na te denken, want wij zijn er van overtuigd dat iedereen bij SVV Scheveningen het met ons eens is dat René Vis deze eervolle titel voor de volle 100 % verdient.

Wij hebben onze motivatie als volgt toegelicht:

René is nu ruim 15 jaar actief als clubscheidsrechter bij de SVV Scheveningen en fluit (zoals een goed clubscheidsrechter dit doet) vanaf de jongste teams tot de oudste senioren teams en soms meerdere wedstrijden per dag. Dit is voor René ook de aanleiding geweest om binnen de club mensen enthousiast te maken en dit heeft er toe geleid  dat er 12 jaar geleden een scheidsrechterscommissie werd opgericht welke gecoördineerd werd door René.

René ging binnen de vereniging mensen werven, trad in overleg met de KNVB en andere voetbalclubs om deze commissie goed op te zetten. René zorgde ervoor dat toekomstige clubscheidsrechters de cursus konden gaan doen.

Naast dat René zaterdags zijn wedstrijdje floot begeleidt hij scheidsrechters in opleiding. Dit alles heeft ertoe geleid dat onze vereniging SVV Scheveningen nu een groep van 8 gediplomeerde clubscheidsrechter heeft.

René heeft begin dit jaar te kennen gegeven dat hij na 12 jaar een andere uitdaging (dan scheidsrechters coördinator) zoekt binnen de vereniging, maar voegde daarbij dat hij wel wil blijven fluiten.

Onder het motto: EEN GOEDE CLUBSCHEIDSRCHTER IS MEER DAN ALLEEN EEN WEDSTRIJD FLUITEN is René het juiste voorbeeld. Wat René voor onze vereniging heeft gedaan is iets waar hij en SVV Scheveningen trots op mag zijn.

Eind vorige week kregen wij het bericht dat René tot de 9 genomineerden behoort en wij doen bij deze aan jullie dan ook de oproep om je stem op René uit te brengen.

Vanaf vandaag tot 24 mei kan er gestemd worden op René. Degene die op 24 mei de meeste stemmen heeft wint de publieksprijs.

Stemmen kan op de website www.haagseclubscheidsrechter.nl/stemmen of op onze facebook pagina door het bericht van René te liken, elke vind-ik-leuk telt als stem.

Wij rekenen op jullie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bestuur SVV Scheveningen.