Scheveningen - Quick Boys

Aanvang wedstrijd:  9:30 uur

Scheveningen schiet met scherp tegen Harkemase Boys

07-04-2018

Scheveningen heeft zaterdag opnieuw gewonnen. Op eigen veld speelde het met name voor rust een matige wedstrijd, maar na 90 minuten stond er toch 5-0 op het scorebord.

In een voor rust matig duel met weinig kansen voor beide doelen sloeg Scheveningen redelijk vanuit het niets toch tweemaal toe en stond het 2-0 bij rust. Na rust liet de thuisploeg ook goed spel zien en was het een klein wonder dat het duel niet binnen vijf minuten beslist was. Net op het moment dat de bezoekers weer wat beter in de wedstrijd kwam de thuisploeg weer boven drijven en liep het vervolgens via drie prachtige treffers uit naar een stevige 5-0 overwinning.

Daarmee zet Scheveningen de in December ingezette indrukwekkende serie (12 overwinningen, 1 gelijkspel, 1 nederlaag) voort en blijft het goed meedoen in de subtop en kruipt het dichter richting Jong Almere City FC.

Scheveningen – Harkemase Boys 5-0 (2-0)

Scoreverloop:
31. Jari de Jong 1-0
42. Jari de Jong 2-0
63. Barry Rog 3-0
74. Tim Peters 4-0
83. Marvin Nieuwlaat 5-0

Gele kaart: -

Scheidsrechter: Dhr. J. Sanders
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J.L. de Koning
Assistent-scheidsrechter: Dhr. Y.M.G. Rodenburg

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Gio van Ree, Mitchell de Vlugt, Leroy Resodihardjo, Barry Rog (72. Björn Wagenaar), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (81. Marvin Nieuwlaat), Tim Peters.

Opstelling Harkemase Boys:
Erick Jansema, Erich Jongeling, Kevin Mennega, Ezra Schrijver (61. Jorco van Hezel), Simon IJzerman, Henny Bouius (69. Bart de Groot), Robert Stelpstra (46. Jan Hooiveld), Jesse Renken, Dennis van Duinen, Berwout Beimers, Jens Jurn Streutker.

Dinsdag 10 april: Nootdorp - Scheveningen (Haaglanden Voetbal Cup, 20.00 uur)
Aanstaande dinsdag komt Scheveningen opnieuw in actie. In het kader van de Haaglanden Voetbal Cup gaat men dan op bezoek bij hoofdklasser Nootdorp. Aftrap 20.00 uur.

Zaterdag 14 april: Jong FC Groningen – Scheveningen (3e divisie, 15.00 uur)
Volgende week zaterdag wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd bij Jong FC Groningen. De aftrap is om 15.00 uur.