Scheveningen 1

Scheveningen - Quick Boys
Zaterdag 28 april
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Smit’s Uien

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 28 april 2018
SVV JO13-1 - BMT JO13-1 
Aanvang wedstrijd:  9:30 uur

Nieuws

Patrick Puister volgt Maurice Langstraat op.​


05-04-2018
Maurice Langstraat heeft in januari j.l. aangegeven dat de combinatie van een nieuwe baan en keeperstrainer/assistent bij Scheveningen niet langer meer te combineren is. We zijn Maurice dankbaar voor de afgelopen twee mooie jaren en zullen zijn gedrevenheid en gevatte uitspraken gaan missen. Maurice kennende zijn wij er van overtuigd, dat hij in de toekomst nog geregeld op Houtrust zijn gezicht zal laten zien.

Het bestuur is verheugd u te kunnen meedelen dat de technische commissie er in geslaagd is om Patrick Puister als opvolger van Maurice aan te stellen.. Ron Cramer licht de komst van Patrick nader toe:

“Toen kort geleden bekend werd dat Patrick gestopt was bij Erasmus is de technische commissie unaniem tot de conclusie gekomen dat Patrick precies de juiste persoon zou zijn om de technische staf te completeren en hebben wij direct contact met hem opgenomen. Patrick is een bekende persoonlijkheid binnen het Haagsche amateur voetbal en heeft op het hoogste amateurniveau een mooie carrière achter de rug bij gerenommeerde zondag- en zaterdagclubs zoals onder andere bij HMSH en Rijnsburgse Boys. Inmiddels is Patrick al weer jaren actief als trainer, zeer ambitieus en in het bezit van het diploma TC2. Na een paar positief verlopen gesprekken hebben beide parijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken en gaat Patrick in het voetbalseizoen 2018-2019 als keeperstrainer/assistent van John Blok bij Scheveningen aan de slag”.

Wij wensen Patrick alvast een mooie en succesvolle periode bij onze club toe!

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Jerry de Rijk, bestuurslid Topvoetbal..

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1