Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2018-2019

Scheveningen-ADO Den Haag

Zaterdag 7 juli
Aanvang 17.00 uur

Sportpark "Houtrust"

”Arie de Jager veld”

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

  

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Dinsdag 12 juni 2018
WEER EEN FINALE!!
SVV Scheveningen - Westlandia (zon)
Halve finale 
Sir Winston Cup
 Aanvang 20:00 uur
 

Nieuws

Topprestaties op Houtrust.


04-03-2018

Foto: (C)Dick Teske 

Zaterdagochtend 08.00 uur; het hoofdveld ligt onder een pak sneeuw. Voorzitter Ron Kleijn heeft wat mensen opgetrommeld om samen met hem het hoofdveld sneeuwvrij te krijgen. Na een uur is het wel duidelijk: dit gaat het niet worden met te weinig “handjes’. Via sociaal media wordt een oproep gedaan om assistentie en met succes. Rond 10.00 uur zijn er 20 man !!!!! bezig om de klus te klaren en wat onmogelijk leek hebben zij met elkaar geflikt. Om 13.00 uur was alle sneeuw verwijderd en stond niets meer in de weg voor de belangrijke wedstrijd tegen Ons Boso Sneek. De eerste teamprestatie was geleverd.

 

 

Zaterdagmiddag 16.15 uur: uitzinnige vreugde. In een wedstrijd die een pure reclame was voor het amateurvoetbal overklaste Scheveningen met name in de 2e helft de ploeg uit Friesland op alle fronten en met klinkende 7 – 2 overwinning was het behalen van de 2e periodetitel een feit.

Wij feliciteren John Blok met zijn technische – en medische staf, de begeleidingsgroep, maar natuurlijk vooral de spelersgroep voor de werkelijk imponerende wijze waarop deze titel is binnen gehaald. Heel veel succes toegewenst voor het restant van de kompetitie en natuurlijk nog meer succes in de nakompetitie.

 

Het feest barst los in de kantine, wat een fantastische sfeer en wat een wederom tomeloze inzet van onze kantinemensen. 

 

Wat zijn wij als bestuur trots op al die vrijwilligers, supporters, sponsoren; jullie zijn het hart van de vereniging en dat werd zaterdag nog eens extra duidelijk; het was werkelijk top.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1