Seizoen 2018-2019

”Arie de Jager veld”

Dinsdag 12 juni 2018
WEER EEN FINALE!!
SVV Scheveningen - Westlandia (zon)
Halve finale
Sir Winston Cup

Zaterdag 3 maart a.s. mogelijke periodetitel voor Scheveningen 1

26-02-2018

Op zaterdag 3 maart a.s. speelt Scheveningen 1 op Sportpark Houtrust om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen ONS SNEEK uit het verre en mooie Friesland.

Bij winst veroveren onze jongens de 2e periodetitel, er staat dus wel degelijk wat op het spel.

Na de wedstrijd houden wij weer een gezellige 3ehelft, de muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door onze beroemde DJ ‘Jordy’ en de welbekende Haagse zanger Donny van der Roest.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt ons vrouwenteam een vriendschappelijke wedstrijd tegen de vrouwen van ARC. Aan deze wedstrijd is een goed doel verbonden. Meer informatie over deze wedstrijd staat op onze website.

Nog geen plannen? Kom gezellig kijken bij deze wedstrijden en steun beide teams. Na afloop van de wedstrijd van Scheveningen 1 zien wij u graag in onze warme en sfeervolle kantine voor een traditionele en gezellige 3e helft!

Bestuur SVV Scheveningen