Scheveningen 1

SV Spakenburg - Scheveningen
Zaterdag 31 maart
Aanvang: 15.00 uur

Sportpark De Westmaat
Westdijk 12
3752 AE, Spakenburg

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 24 maart 2018
SVV JO9-4 - WIK JO9-2 
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur

Nieuws

Mutaties in de technische staf SVV Scheveningen


21-02-2018
Sascha Tuijt ook in het volgend seizoen assistent trainer.

 

Sascha zal ook in het nieuwe seizoen de functie van assistent trainer van de A selectie gaan vervullen. Sascha maakt daarmee voor het derde achtereenvolgende seizoendeel uit van de technische staf, eenzelfde periode die hij ook eerder bij SVV Scheveningen bekleedde. Wij zijn uitermate content dat Sascha met zijn ervaring, kennis en kunde, heeft aangegeven deze verantwoordelijke functiegraag te continueren.  

 

Marco Lange vertrekt bij SVV Scheveningen.

Marco heeft begin van dit dit jaar aangegeven dat hij graag weer op eigen benen wil staan bij een 1e elftal en is derhalve op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar Marco kennende zal hij met zijn spelersgroep er eerst alles aan doen om  het seizoen met het 2e elftal zo succesvol af te sluiten. Wij  wensen Marco daarbij alle succes toe en zijn er van overtuigd, dat hem straks een mooie uitdaging wacht bij een nieuwe mooie club.

 

Hans Tellier volgt Marco Lange op.

Hans is aan het begin van het huidige seizoen toegetreden tot de technische staf in de functie van coördinator jeugdtalenten JO-19 en trainer van het elftal onder de 23 jaar. 

Hans, die inmiddels is geslaagd voor het diploma van TC2 heeft tot volle tevredenheid van de technische commissie zijn ja woord gegeven om in het seizoen 2018 -2019 de functie van trainer van het 2e elftal op zich te nemen. Ook Hans wensen wij in zijn nieuwe rol binnen de technische staf alle succes toe.

 

Steven Faber neemt de taken van Hans Tellier over.

Wij zijn verheugd dat de technische commissie Steven Faber heeft weten te strikken om de taken van Hans Tellier over te nemen..

Steven is in de Haagse voetbalwereld een gewaardeerde persoonlijkheid met een prachtige voetbalcarrière als voormalig topamateurvoetballer bij gerenommeerde clubs RKAVV, Wilhelmus en Rijnsburgse Boys. 

Steven komt over van HVV waar hij tot het einde van dit seizoen assistent trainer is van het 1e elftal,.    

Bij die club en bij RKAVV heeft hij daarvoor ook als jeugdtrainer vele jaren ervaring op gedaan 

 

Ook Steven wensen wij uiteraard een mooie en succesvolle periode bij onze club toe.

.

Namens het bestuur SVV Scheveningen, 

Rob Vis
Algemeen secretaris.

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1