Scheveningen 1

SV Spakenburg - Scheveningen
Zaterdag 31 maart
Aanvang: 15.00 uur

Sportpark De Westmaat
Westdijk 12
3752 AE, Spakenburg

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 24 maart 2018
SVV JO9-4 - WIK JO9-2 
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur

Nieuws

Geslaagde Voetbalquiz SVV Scheveningen.


17-02-2018
Waar doorgaans op het veld de nodige strijd wordt geleverd daar was op donderdagavond 15-02-2018  de kantine van Scheveningen het strijdtoneel. Niet wie het meeste kon drinken maar een heuse voetbalquiz georganiseerd door Jeffrey de Jong en Mark Wasmus was onderdeel van een felle strijd tussen jeugd en oude rotten uit de voetbalwereld.

Bekijk hier de foto's 

En als je dan denkt alles over voetbal en de club SVV Scheveningen te weten dan kom je soms bedrogen uit. Lastige zoniet moeilijke vragen werden op de deelnemers afgevuurd, sommige vragen of plaatjes riepen herinneringen op en af en toe hoorde je een lichte kreet van herkenning. Na elke ronde werden de antwoorbriefjes opgehaald en de antwoorden door Jeffrey getoond, de O Ja’s klonken met enige regelmaat door de kantine als een vraag fout was beantwoord en het juiste antwoord op het scherm verscheen. Zo ging dit 7 ronden van ongeveer 12 a 13 vragen lang door en uiteindelijk, zoals normaal in een quiz, zijn daar ook winnaars.  Jari en Marvin mochten zich als winnaars laten kronen, zij bleken over de meeste (voetbal) kennis te beschikken.

Terugkijkend een zeer geslaagde quiz en veel dank gaat uit naar de organisatoren van deze avond, hopelijk volgen er nog meer van deze avonden, ik ben alvast in de archieven gedoken. Mijn puntenaantal is niet belangrijk, ik ga voor de Olympische gedachte. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Pierre de Coubertin

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1