Scheveningen 1

ASWH - Scheveningen
Zaterdag 24 februari
Aanvang: 15:00 uur

Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 17 februari 2018
SVV JO9-4 - Vredenburch JO9-5
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur

Nieuws

Voetbalschool Jim Charité


17-02-2018
Voetbalschool Jim Charité start 4 maart a.s. weer met hun voorjaarscursus Functionele Techniek. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in verschillende leeftijdsgroepen, inschrijven is mogelijk via de email: voetbalschooljimcharite@gmail.com

 

Wij willen jeugdspelers beter maken door ze te helpen bij het verbeteren en verbreden van de basis, wat is deze basis? Wij verstaan onder deze basis, de functionele techniek waar niet één speler zonder kan. De basis is eigenlijk de start voor iedere speler. Dus denken wij daar een positieve bijdrage aante kunnen leveren aan de ontwikkeling van jeugdspelers door veel persoonlijke aandacht te schenken aan het verder ontwikkelen van deze principes.

Wat is functionele techniek? Functionele techniek daaronder verstaan wij de belangrijke onderdelen van het voetbal spel: Passen en trappen, balaanname, bal behandeling, het open draaien om sneller tot voortzetting te komen van het spel, voorzetten geven en afwerken.

Kort om door persoonlijke aandacht willen we spelers helpen in hun persoonlijke ontwikkeling in een plezierige omgeving!

De kosten voor deze cursus, 10 trainingen op zondagochtend 9.30 uur bedraagt 189 euro (inclusief een kledingpakket, shirt, broek en kousen en trainingspak en de trainingsbal).

Voor leden van SVV Scheveningen geldt een korting van 10% op het inschrijfgeld.

De trainingen vinden plaats op zondagochtend, aanvang 9:30 uur op het complex van Voetbalvereniging Scheveningen, Laan van Poot 38 c te Den Haag.

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1