Scheveningen - Jong Volendam

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

100 jarige in Sponsorhome?

25-01-2018

Zaterdagmiddag, na de gewonnen wedstrijd van Zaterdag 1, was er een persoon in een bijzondere outfit te bewonderen in het sponsorhome.

In zijn eigen 30 jaar oude voetbalshirt, met schoenen van de legendarische Bertus de Harder. Deze schoenen hadden nog stalen neuzen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Bertus_de_Harder

Ook had hij een bal-met-veter, waarschijnlijk nog van voor Faas Wilkes. Deze persoon was Cees Ouwehand (Captain van het SVV100jaar-team). Hij kreeg spreektijd om het aankomende 100 jarig bestaan van SVV Scheveningen, onder de aandacht te brengen bij de sponsoren. Er werd aandachtig naar hem geluisterd. Hopelijk heeft dit optreden vuurtjes aangewakkerd bij de aanwezigen voor deelname aan de op stapel staande activiteiten, in ons jubileumjaar 2019.