Scheveningen 1

Scheveningen - Jong Volendam
Zaterdag 26 mei
 Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

BIDFOOD SCHIEDAM

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1 
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Nieuws

Enthousiaste mini’s bij SVV Scheveningen​


25-01-2018

Elke woensdagmiddag van 16:30 tot 17:30u. is het drukte van belang op het complex van onze club, tientallen mini’s (O6) leven zich een uur lang uit tijdens de training.

 

Maar natuurlijk wordt het enthousiasme van de kids nog groter als er naast de bestaande begeleidingnog een ervaren trainer met hen op het veld staat.

De jeugdcommissie is nog altijd druk op zoek naar geschikte kandidaten die het leuk vinden om deze jonge sterren de beginselen van het voetbalspel bij te brengen. Afgelopen woensdag werden de kids en hun ouders totaal verrast toen onze hoofdtrainer John Blok zijn opwachting maakte. Samen met twee fantastische vaders en de twee studenten van het Mondriaan bezorgde John de kids een onvergetelijke middag.

Ook de ouders vonden het fantastisch dat John tijd vrij maakte om hun kinderen training te geven. John, jij hebt de harten van de kids en hun ouders veroverd en stilletjes hopen zij dat jij in de komende periode de mogelijkheid hebt om nog eens meer een training te verzorgen en in ieder geval de trainers wil instrueren met leuke en nuttige oefeningen. 

Een groepsfoto mocht na afloop van de training natuurlijk niet ontbreken en zo gingen John, de twee studenten Niek en Mike  en twee dankbare vaders, de heren Zoutenbier en Chan en de kids nog even spontaan voor de fotograaf poseren.

Interesse om trainer te worden van deze groep jongeren? Laat het even weten aan via ronkleijn@svvscheveningen.nl. Wij als club zullen zorgen voor de ondersteuning (materialen, cursussen en begeleiding)

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1