Scheveningen - Jong Volendam

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Bijeenkomst jeugdfunctionarissen op maandag 22 januari a.s.

18-01-2018

Wij hechten er grote waarde aan, dat na het vertrek van Ronald de Graaf als bestuurslid Voetbalzaken de organisatie binnen de jeugdafdeling op een goede wijze gewaarborgd blijft.

De  medewerking van onze jeugdfunctionarissen (trainers, leiders, kommissie leden en verder een ieder die nauw bij onze jeugdafdeling betrokken is) is hierbij van groot belang en wij zullen het zeer op prijs stellen als jullie aanstaande maandag 22 januari a.s. om 19.00 uur in het sponsorhome met het bestuur hierover willen meedenken.

Wij hopen op een grote opkomst en vertrouwen er op, dat wij aan het eind van de bijeenkomst met elkaar goede afspraken hebben gemaakt om de organisatie binnen de jeugdafdeling in de komende periode goed op orde te houden.

Wij hopen de ontstane vacature zeer spoedig in te vullen en roepen kandidaten op om contact op te nemen met ronkleijn@svvscheveningen.nl

Bestuur SVV Scheveningen.