Scheveningen - Jong Volendam

Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Ronald de Graaf treedt uit het bestuur SVV Scheveningen

18-01-2018
Deze week maakte Ronald de Graaf bekend dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie  als bestuurlid Voetbalzaken c.q. jeugdvoorzitter moet neerleggen.

Voor Ronald was het geen makkelijk beslissing om te nemen, maar uiteindelijk is hij tot de conclusie is gekomen dat de combinatie van een zeer drukke maatschappelijke baan, een jong gezin met opgroeiende kinderen en de zware functie die hij bij SVV Scheveningen bekleedde, niet langer te combineren zijn.

Als bestuur betreuren wij natuurlijk enerzijds de beslissing van Ronald, die in de vrij korte periode dat hij deel uitmaakte van het bestuur zich een uiterst loyale collega toonde met een grote voorliefde voor de jeugdafdeling. Maar nog meer tonen wij respect dat Ronald de knoop heeft doorgehakt in de wetenschap dat dit voor hem persoonlijk, zijn maatschappelijke verantwoording en de verantwoording naar zijn gezin de enige juiste beslissing is.

Algemeen voorzitter Ron Kleijn zal a.i. de functie invullen.

Wij hopen de vacature weer snel in te vullen en verzoeken kandidaten via mail contact op te nemen met ronkleijn@svvscheveningen.nl.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis