Scheveningen 1

Scheveningen - Jong Volendam
Zaterdag 26 mei
 Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

BIDFOOD SCHIEDAM

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1 
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Nieuws

Ronald de Graaf treedt uit het bestuur SVV Scheveningen


18-01-2018
Deze week maakte Ronald de Graaf bekend dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie  als bestuurlid Voetbalzaken c.q. jeugdvoorzitter moet neerleggen.

Voor Ronald was het geen makkelijk beslissing om te nemen, maar uiteindelijk is hij tot de conclusie is gekomen dat de combinatie van een zeer drukke maatschappelijke baan, een jong gezin met opgroeiende kinderen en de zware functie die hij bij SVV Scheveningen bekleedde, niet langer te combineren zijn. 

Als bestuur betreuren wij natuurlijk enerzijds de beslissing van Ronald, die in de vrij korte periode dat hij deel uitmaakte van het bestuur zich een uiterst loyale collega toonde met een grote voorliefde voor de jeugdafdeling. Maar nog meer tonen wij respect dat Ronald de knoop heeft doorgehakt in de wetenschap dat dit voor hem persoonlijk, zijn maatschappelijke verantwoording en de verantwoording naar zijn gezin de enige juiste beslissing is.

Algemeen voorzitter Ron Kleijn zal a.i. de functie invullen.

Wij hopen de vacature weer snel in te vullen en verzoeken kandidaten via mail contact op te nemen met ronkleijn@svvscheveningen.nl.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis
Algemeen secretaris.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1