Scheveningen 1

Scheveningen - Jong Volendam
Zaterdag 26 mei
 Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

BIDFOOD SCHIEDAM

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1 
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Nieuws

Ook Michael de Niet keert terug bij Scheveningen


17-01-2018

Nadat eerder bekend werd dat Ferry de Jong komend seizoen terugkeert, ziet Scheveningen na de zomer nog een bekende terugkeren op het oude nest. Aanvaller Michael de Niet maakt de overstap van dorpsgenoot SVC’08.

 

Met zijn overstap naar Scheveningen kiest de talentvolle aanvaller niet alleen voor een terugkeer naar de club waar hij zijn eerste voetbalstappen zette, maar vooral voor de kans om zich te kunnen laten zien op topamateurniveau. 

Michael de Niet maakte als A-junior zijn debuut in de hoofdmacht van SVC’08. Daar groeide hij al snel uit tot vaste waarde en één van de smaakmakers van zijn ploeg in afwisselend de 1e en 2e klasse en één van de grotere talenten in de regio. Op 22-jarige leeftijd acht hij de tijd rijp om het een stap hogerop te proberen en heeft daarbij bewust gekozen voor Scheveningen, met de ambitie het 1e elftal te halen bij de club waar het allemaal is begonnen. 

Bij Scheveningen zal hij na de zomer aansluiten bij de A-selectie in een omgeving met  enerzijds meer concurrentie om de strijd mee aan te gaan maar ook meer kwaliteit en weerstand om zich heen, wat zal moeten leiden tot de volgende stappen in zijn ontwikkeling.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1