Magreb'90 - SVV Scheveningen

een gelukkig en sportief 2018

Wout Bal overleden

21-12-2017

Wederom hebben wij de droevige plicht u het overlijden te moeten meedelen van een lid van onze vereniging. Gisteren, woensdag 20 december 2017, is Wout Bal  op de veel te jonge leeftijd van 60 jaar van ons heengegaan.

Wij brengen onze deelneming uiteraard in de eerste plaats over aan zijn vrouw Anja, zijn kinderen Tessa, Danny en Stefan en aan zijn schoondochters Heidi en Jennifer, zijn kleinkinderen en in het bijzonder aan de moeder van Wout. Ook aan de verdere familie en vrienden brengen wij onze condoleances over.

Op korte termijn zullen wij via de website nog nader stilstaan bij het overlijden van Wout.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis, algemeen secretaris.

Op zondag 24 december a.s. van 14.00 uur tot 15.00 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Wout in het uitvaartcentrum De Schakel, Muyskenlaan 1 te Delft.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op donderdag 28 december om 13.00 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan.