Scheveningen - Quick Boys

Aanvang wedstrijd:  9:30 uur

ADO Den Haag Oldstars scheveningen spelen voorwedstrijd op Houtrust

19-12-2017

De ADO Den Haag Old Stars Scheveningen speelden op zaterdag 16 december voorafgaand de wedstrijd van SVV Scheveningen tegen Jong FC Twente een demonstratiewedstrijd om meer aandacht te geven aan walking football en nieuwe spelers te werven. Dit alles in het teken van de Scheveningse Luikjes.
Na afloop van de Old Stars wedstrijd gingen de walking football spelers nog met de spelers van SVV Scheveningen op de foto!

In navolging van Haagse Luikjes 2016, wordt in december 2017 met Scheveningse Luikjes drie weken lang extra aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder senioren op Scheveningen. Zelfs in dit Haagse stadsdeel, waar van oudsher sterke sociale controle is, voelen senioren zich toch vaak eenzaam. Scheveningse Luikjes mobiliseert, van 1 t/m 21 december ondernemers, instellingen en burgers om samen tijd en aandacht te schenken aan eenzaamheid onder deze senioren.

Bij ADO Den Haag beoefenen senioren (60+) de sport “Walking Football” onder de naam ‘Old Stars’. De activiteit begint iedere week met gezellig koffiedrinken en het bespreken van voetbal- en ander sportief nieuws. Daarna volgt het sportieve deel met ‘walking football’, kracht- en lenigheidoefeningen. Hierbij krijgen de deelnemers professionele begeleiding die specifiek gericht is op senioren. Gezelligheid en samen bewegen staan voorop.

Dit initiatief is een groot succes en daarom wil ADO Den Haag in de Maatschappij dit project op SVV Scheveningen verder uitbreiden. Heb je interesse? Kom een keer naar SVV Scheveningen op maandagochtend om 10 uur en trap een balletje mee!
Iedereen is welkom, het is laagdrempelig en eenmaal op het veld ben je verkocht! Beweging en Beleving voor de 60-plusser!

Meer informatie is te vinden op: www.haagseluikjes.nl en www.adodenhaag.nl/oldstars

Met dank aan SVV Scheveningen en de Scheveningse Luikjes!