Magreb'90 - SVV Scheveningen

Wij wensen iedereen
prettige Feestdagen en
een gelukkig en sportief 2018

Scheveningen met nipte maar verdiende winst lekker de winterstop in

16-12-2017
De knappe uitoverwinning bij Quick Boys heeft dit weekend een passend vervolg gekregen. Scheveningen bleef op eigen veld nipt de baas over Jong FC Twente: 1-0.

In een weinig sprankelend maar toch leuk duel was het eerste halfuur ondanks gelijk opgaand veldspel duidelijk voor de thuisploeg. Drie grote en één minder grote kans bleven echter onbenut. Na een halfuur zorgden de Tukkers pas voor het eerste serieuze gevaar, maar waren daarna tot aan de rust wel de betere ploeg. Na rust nam Scheveningen na een kwartier de leiding. In het laatste halfuur bleven de bezoekers aandringen, maar kon het de thuisploeg op een enkel afstandsschot en een gevaarlijke scrimmage geen pijn doen. Aan de overkant liet Scheveningen zelf de definitieve beslissing liggen maar mocht het wel gewoon drie punten bijschrijven.

Scheveningen – Jong FC Twente 1-0 (0-0)

Scoreverloop:
61. Tim Peters 1-0

Gele kaart: Henk van Schaik, Jelle van der Heyden (Jong FC Twente)

Scheidsrechter: Dhr. G. Keijl
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G.A. Moraal
Assistent-scheidsrechter: Dhr. Y.L. Weterings

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui (20. Gio van Ree), Mitchell de Vlugt, Levi Schwiebbe (79. Esin Gula), Leroy Resodihardjo, Barry Rog, Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (86. Marvin Nieuwlaat), Tim Peters.

Opstelling Jong FC Twente:
Jeffrey de Lange, Niklas Besgraaf, Godfried Roemeratoe, Henk van Schaik (64. Ben Aissa Ben Amar), David Sambissa, Jelle van der Heyden, Jonatan Bostrup (79. Bob Vankan), Ramiz Zerrouki, Isaac Buckley-Ricketts (82. Ritchie Zinga), Jari Oosterwijk, Rashaan Fernandes.

Winterstop
Met de wedstrijd tegen Jong FC Twente achter de rug is ook voor Scheveningen 1 de winterstop aangebroken. Ondanks een wisselvallige eerste seizoenshelft vol tegenslagen ,waarin de ploeg soms te weinig kreeg maar ook zelf te weinig pakte, gebeurt dat alsnog met een goed gevoel. Uit de laatste 3 lastige wedstrijden werden 7 prima punten gepakt. Daarmee werd een gaatje geslagen naar de onderste regionen, werd de aansluiting gevonden bij de brede middenmoot en de subtop in de tweede periode.

De competitie wordt hervat op zaterdag 13 januari met een uitwedstrijd in het KRAS Stadion tegen Jong FC Volendam. De training wordt hervat op 2 januari, waarna de selectie van 5 tot en met 10 januari op trainingskamp gaat naar Gran Canaria. Middels een aantal extra trainingen en oefenwedstrijden tegen zowel de amateurtak van Ajax als die van Feyenoord gaat de selectie zich daar voorbereiden op de tweede seizoenshelft.