Zaterdag 9 december 2017
SVV JO13-1 - DSVP JO13-1

Gemengde gevoelens na gelijkspel tegen ASWH

11-11-2017

Scheveningen deelde zaterdag de punten met ASWH (1-1) en hield daar gemengde gevoelens aan over. Enerzijds tevreden met het in blessuretijd behaalde puntje, anderzijds zéér ontevreden om dat men gedurende de wedstrijd de grootst mogelijke kansen op de overwinning had verkwanseld.

Voor rust hielden waren beide ploegen voetballend in evenwicht, maar het gevaarlijkere Scheveningen verzuimde om vanuit de meest riante kans (van dichtbij met alle tijd tegen onderkant lat) de leiding te nemen. Na rust eenzelfde spelbeeld met na een klein kwartier een curieus moment rondom een strafschop voor Scheveningen. Robinson werd na het groene licht voor het nemen van de strafschop in zijn aanloop verwarring gebracht door een aanvullend signaal ‘wachten’ van de arbitrage (bedoeld voor de inlopende spelers) en gleed uit zonder de bal te raken. Na een hoop commotie waarbij ASWH vond dat de strafschop genomen was en Scheveningen wilde wisselen van strafschoppennemer, werd Robinson door de leiding verplicht opnieuw te nemen en faalde. ASWH leek er daarna met de punten vandoor te gaan nadat de openingstreffer uit de lucht kwam vallen. Scheveningen hield de druk er echter op en pakte diep in blessuretijd nog een punt, maar dat voelde door het wedstrijdverloop als een schrale troost.

Scheveningen – ASWH 1-1 (0-0)

Scoreverloop:
68. Kyle Doesburg 0-1
90+5. Tim Peters 1-1

Gele kaart: Levi Schwiebbe (Scheveningen), Peter de Lange, Stanley Husen, Ismail Yildirim (ASWH)

Scheidsrechter: Dhr. S. Veekamp
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J. van der Waaij
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. Willems

Opstelling Scheveningen:
Jesper Leerdam (13. Sven Wolsheimer), Gio van Ree (85. Robert Steemers), Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Mitchell de Vlugt, Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Barry Rog, Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (85. Marvin Nieuwlaat), Tim Peters.

Opstelling ASWH:
Stef Doedée, Jerry Tieleman, Stanley Husen, Mels van Driel, Gilmaro van der Werp, Jesper van den Bosch, Lars Bosscha, Peter de Lange, Ismail Yildirim (82. Peter Verhoeve), David Almeida, Akin Arslan (66. Kyle Doesburg).

Zaterdag 18 november: Harkemase Boys - Scheveningen (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week zaterdag speelt Scheveningen na drie thuiswedstrijden op rij weer eens uit. In Friesland gaat de ploeg dan op bezoek bij Harkemase Boys. De aftrap is om 14.30 uur.