Zaterdag 9 december 2017

Halloween met de Scheveningse Jeugd

10-11-2017

Wat een geweldig evenement: Halloween op SVV Scheveningen

Afgelopen vrijdag was het griezelen in en rond Sportpark Houtrust, waar de Activiteiten Commissie Jeugd van SVV Scheveningen samen met een geweldige groep ouders, spelers en andere vrijwilligers een Halloween griezeltocht had georganiseerd voor de jeugdleden.

Jeugdleden tot en met de Jeugd Onder 15 werden in kleine groepjes langs de hoofdtribune op veld 1 geleid voor een griezeltocht door de Bosjes van Poot.

De jongste jeugd werden als eerste en de oudste als laatste het bos in gestuurd om de griezeltocht van ongeveer 1,5 km af te leggen. Daar moesten zij door doolhoven en spinnen rag, langs heksen, grote Vikingen en griezelclowns, een kerkhof en een lugubere operatieruimte. Dit alles natuurlijk in het donkere bos, welke prachtig werd verlicht op de plekken waar het eng moest worden.

De vrijwilligers in het bos hadden er heel veel werk van gemaakt om het zo griezelig mogelijk te maken en dat is gelukt. De kinderen met de grootste mond die voorop in de groep liepen, kwamen hand in hand met de leiding het bos uit.

Nadat de jeugdleden waren uit gegriezeld, stond er een drankje en wat snoep klaar in de kantine. Nog even een balletje trappen in het donker op het veld met het team en dan lekker naar huis, want de volgende dag werd er weer gevoetbald.

Alle griezels uit het bos werden uiteraard ook nog getrakteerd op een drankje en een bittergarnituur en het bleef nog lang onrustig op Sportpark Houtrust………

Het Jeugdbestuur van SVV Scheveningen bedankt iedereen die zich ook dit jaar heeft uitgesloofd om een onvergetelijke Halloween voor onze Scheveningse Jeugd te organiseren!