Scheveningen - Jong Groningen

Markt en Opinie onderzoek

Zaterdag 18 november 2017
SVV JO11-4 - Quick Steps JO11-3

Scheveningen doet zich tekort met puntje tegen DOVO

28-10-2017

Scheveningen heeft zich in eigen huis enerzijds redelijk hersteld van de geflatteerde nederlaag een week eerder, maar anderzijds toch tekort gedaan met een puntendeling tegen DOVO. Op basis van de kans verhouding en het wedstrijdverloop had de thuisploeg eigenlijk moeten winnen, maar kwam nu niet verder dan 2-2.

In een matige maar boeiende wedstrijd hadden de bezoekers voor rust het betere van het spel maar was de thuisploeg dreigender. DOVO nam via een slim uitgelokte stafschop de leiding en Scheveningen trok op slag van rust de stand weer gelijk. Na rust was de thuisploeg de betere en nam dan ook verdiend de leiding, maar verzuimde daarna om uit te lopen. Een kwartier voor tijd, opnieuw via een even terechte als dom weggegeven strafschop, trokken de bezoekers de stand weer gelijk. In de slotminuut kreeg Scheveningen vanaf 11 meter zelf dé kans op de overwinning, maar de voet van de doelman en de lat hielden Tim Peters van scoren en Scheveningen van de driepunter af.

Ondanks de teleurstelling en het feit dat het dus weer allemaal niet meezat voor de nog altijd gehavende maar prima strijdende ploeg, waren er wel voldoende aanknopingspunten. Nog fitter worden, minder verdedigende fouten maken en dodelijker worden in aanvallend opzicht is dan ook het devies voor de komende weken.

Scheveningen – DOVO 2-2 (1-1)

Scoreverloop:
30. Leon Toonen 0-1 (strafschop)
45. Mehmet Aldogan 1-1
55. Samir El Moussaoui 2-1
74. Joshua Patrick 2-2 (strafschop)

Gele kaart: Mitchell de Vlugt, Leroy Resodihardjo (Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. van der Zwan
Assistent-scheidsrechter: Dhr. S. Leferink

Opstelling Scheveningen:
Jesper Leerdam, Esin Gula, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Gio van Ree (46. Brandon Robinson), Mitchell de Vlugt, Leroy Resodihardjo, Levi Schwiebbe, Mehmet Aldogan, Tim Peters, Barry Rog.

Opstelling DOVO:
Rodney Ubbergen, Nando Wormgoor, Justin van Groen (68. Ariën Bakkenes), Joshua Patrick, Roy Bakkenes, Leon Toonen (56. Quincy Arends), Marley Berkvens, Nick Coster (59. Bas Mooij), Enrico Patrick, Adil Mahdadi, Salim Amerzgiou.

Zaterdag 4 november: Scheveningen (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week zaterdag speelt Scheveningen opnieuw thuis. De aftrap is om 14.30 uur.