Scheveningen - Jong Groningen

​“Vrijwilligerszaken SVV Scheveningen”

24-10-2017

Beste SVV Scheveningen-lid of ouder/verzorger,

De afgelopen periode heeft u, uw zoon of uw dochter een ‘Vrijwilligerstakenformulier’ ontvangen met het verzoek deze in te vullen en bij onze vereniging in te leveren. Helaas heeft nog niet iedereen aan dit verzoek voldaan. Ik maak u erop attent dat ieder lid (of ouder/verzorger bij jeugdspelers van JO-15 t/m JO-8) dit formulier in moet leveren.

Mocht u (nog) geen ‘Vrijwilligerstakenformulier’hebben ontvangen – wellicht was uw e-mailadres niet bekend bij ons of wij hebben van u een fout e-mailadres in onze administratie staan – dan verzoeken wij u vriendelijk dit formulier van onze website te ‘halen’. Het formulier kunt u vinden op:

www.svvscheveningen.nl → tabblad: Organisatie/Vrijwilligerszaken

Een vereniging heeft zonder vrijwilligers geen bestaansrecht, dat is algemeen bekend. Ook bij SVV Scheveningen is dit niet anders.

Vele vrijwilligers zorgen er wekelijks voor dat er wedstrijden kunnen worden gespeeld en dat er wat gegeten en gedronken kan worden in de kantine. Denk bijvoorbeeld aan commissie- en bestuursleden, scheidsrechters, bar- en keukenmedewerkers en ga zo maar door.

Wij groeien als vereniging, waardoor we een steeds grotere organisatie nodig hebben om alles in goede banen te leiden. Op dit moment wordt het takenpakket van onze huidige vrijwilligers steeds groter, waardoor dit kan leiden tot afname van het plezier om vrijwilliger te zijn.

Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als SVV Scheveningen draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Kortom, het is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook leuk om samen met een aantal mensen SVV Scheveningen vooruit te stuwen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het team van vrijwilligers komen versterken. Zo zijn wij onder andere op zoek naar mensen die kunnen helpen in de keuken, achter de bar, in de commissiekamer etc.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 dient ieder lid (of ouder/verzorger bij jeugdspelers van JO-15 t/m JO-8) een ‘Vrijwilligerstakenformulier’in te leveren. Op dit formulier kunt u aangeven waarvoor wij u kunnen benaderen

U dient het formulier in te leveren in de daarvoor bestemde groene brievenbus bij de bar.

U kunt het formulier ook e-mailen naar: vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl

Ben jij diegene die wij zoeken? Meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger bij onze vereniging! U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn wij al geholpen.

Samen houden wij onze mooie vereniging sterk!

Met vriendelijke sportgroeten,

Gerard Roeleveld