SVV Scheveningen - DOVO

SVV JO10-1 - Forum Sport JO10-1

Scheveningen na rust ruim langs Magreb ‘90

30-09-2017
Na de eerste overwinning vorige week heeft Scheveningen ook deze week de volle buit gepakt. Op eigen veld was men met 4-1 te sterk voor Magreb '90 uit Utrecht.

Voor rust kwam het duel tegen Scheveningen en Magreb’90 maar moeilijk op gang. Beide ploegen begonnen met goede bedoelingen, maar het ontbrak aan de eindpass. Halverwege het eerste bedrijf nam Scheveningen na een mooie aanval vanaf elf meter de leiding, maar voor rust kwamen de bezoekers terecht op gelijke hoogte. Na rust was Scheveningen wat nadrukkelijker dan daarvoor de bovenliggende partij. Zonder echt diep te hoeven gaan liep men uit naar een comfortabele 4-1 overwinning en die had uiteindelijk ook nog ruimer uit kunnen vallen.

Scheveningen – Magreb ’90 4-1 (1-1)

Scoreverloop:
22. Tim Peters 1-0 (strafschop)
36. Anwar Akrouh 1-1
56. Mitchell de Vlugt 2-1
62. Mehmet Aldogan 3-1
77. Robert Steemers 4-1

Gele kaart: -

Scheidsrechter: Dhr. A. Bos
Assistent-scheidsrechter: Dhr. D. Kempinga
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. Otten

Opstelling Scheveningen:
Jesper Leerdam, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Ruben Koorndijk (65. Gio van Ree), Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo (80. Marvin Nieuwlaat), Mitchell de Vlugt, Mehmet Aldogan, Tim Peters, Barry Rog (63. Robert Steemers).

Opstelling Magreb ’90:
Mounir Ouaj, Omar Boukhari, Nourdin Bourazma (75. Osarugue Uyi-Olaye), Denzel Prijor, Omar el Ghazouani (80. Tarik Karim), Yasin Ouja (46. Mohamed Tali), Nizar Mekkaoui, Anwar Akrouh, Ilias Yagou, Abdelfattah Zouzou, Mohamed Ouamar.

Zaterdag 7 oktober: DVS’33 Ermelo - Scheveningen (3e divisie, 15.00 uur)
Volgende week zaterdag gaat Scheveningen op bezoek bij DVS’33 Ermelo. De aftrap is om 15.00 uur.