SVV Scheveningen - DOVO

SVV JO10-1 - Forum Sport JO10-1

Belangrijke mededeling

29-09-2017
SVV Scheveningen-plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de al de voetballende leden, trainers en leiders, en vrijwilligers en sponsoren, mee te laten draaien in deze plaatjesactie

De droom van deze Scheveningen -leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere SVV Scheveningen betrokkenen zijn volgend jaar verkrijgbaar bij <Hoogvliet> in Scheveningen en Duindorp. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 28 oktober en 4 november een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!  Dat schema wordt nog gepubliceerd op de site.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!