ONS Sneek - SVV Scheveningen

Woensdag 20 september 2017
SVV Scheveningen 1 - AJAX
CARS JEANS Stadion

Voetbalschool Jim Charité start zondag 1 oktober a.s. met een nieuwe cursus.

12-09-2017
Vanaf  zondagochtend 1 oktober zal de mogelijkheid geboden worden om extra trainingen te volgen, die in het teken zullen staan om jeugdspelers beter te maken, maar waarbij plezier maken minstens zo belangrijk is. De trainingen vinden plaats bij de voetbalvereniging SVV Scheveningen: aanvangstijd 09.30  uur

Wij willen jeugdspelers beter maken door hen te helpen bij het verbeteren en verbreden van de basis. Wij verstaan hieronder dat de functionele techniek waar niet één speler zonder kan. De basis is eigenlijk de start voor iedere speler. Daarom denken wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jeugdspelers door hen veel persoonlijke aandacht te schenken bij het verder ontwikkelen van deze basisvaardigheden.

Wat is functionele techniek? Naar onze mening gaat het hierbij om de belangrijkste onderdelen van het voetbalspel: Passen en trappen, balaanname, balbehandeling, het open draaien om sneller tot een voortzetting te komen van het spel, voorzetten geven en afwerken.

Onze filosofie

Wij werken met gediplomeerde, professionele trainers (KNVB) met een brede ervaring op het gebied van het jeugdvoetbal onder leiding van Jim Charité en Micheal Ros (ervaring als jeugdtrainers bij onder andere ADO Den Haag en SVV Scheveningen).
De unieke voetbal leermethode is ontwikkeld vanuit dedenkwijze van voormalig profvoetballers en de kwaliteiten van nationale en internationale topspelers!
De trainingsonderdelen techniek, inzicht, coördinatie en persoonlijkheid worden ontwikkeld tijdens trainingen en spelvormen op maat en op verschillende niveaus: de voetbalvaardigheden zijn bepalend voor de groepsindeling, niet de kalenderleeftijd van de individuele speler!
Wij halen het maximale uit elk kind op weg naar zijn/ haar persoonlijke voetbaltop!
De trainingen hebben als doel om de spelers plezier, durf en succes te laten ervaren tijdens hun wedstrijden!

Wat bieden wij?

• 10 trainingen van 1 uur
• Een kledingpakket + bal
• Een diploma/ certificaat

Wat leer jij?

• Op de cursus leer je nieuwe tips, trucs en bewegingen!
• De baas over de bal worden: vanuit beweging en op snelheid leren passen, aannemen, dribbelen en schieten met links en rechts!
• De baas over de tegenstander worden: uitspelen van een tegenstander die voor, naast of achter je staat plus vervolgpass en/of scoren!
• Beter spelen in jouw team en bij jouw vereniging door onder druk van tegenstanders de juiste spelvoortzetting te kiezen!

Wat zijn de kosten? Voor een bedrag van slechts 189 euro (inclusief kledingpakket en een trainingsbal ter waarde van 100 euro) kun je deelnemen aan deze cursus.

Voor leden van SVV Scheveningen geldt een eenmalige korting van 10 %!

Geef je nu op via e-mailadres info@autorijschoolcharite.nl