Scheveningen 1

   
Scheveningen - Jong Groningen
Zaterdag 25 november
aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

 Wedstrijdbal geschonken door:

Team 4 

Markt en Opinie onderzoek

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 18 november 2017
SVV JO11-4 - Quick Steps JO11-3
Aanvang 10:00 uur

Nieuws

Hoofdsponsoren verlengen hun contract bij SVV Scheveningen.


04-09-2017
Afgelopen zaterdag, voorafgaande aan de kompetitie wedstrijd tussen Scheveningen en Spijkenisse, werd onder grote belangstelling de contracten met onze hoofdsponsoren verlengd.

Voorzitter Ron Kleijn hield zijn toehoorders voor hoe ongelooflijk trots wij als SVV Scheveningen zijn, dat bijna alle hoofdsponsoren al een zeer langdurige relatie met onze club hebben én veel meer zijn dan alleen maar hoofdsponsor. Het zijn sponsoren, die zich stuk voor stuk nauw betrokken voelen bij de club, niet alleen als supporter van het 1e elftal, maar ook bij andere activiteiten bij SVV Scheveningen. 

Met de ondertekening van de contracten werd nog eens de uitstekende verstandhouding tussen beide partijen bevestigd, een verstandhouding die wij als bestuur koesteren en hopelijk nog heel veel jaren zal voortduren.

Op bijgaande groepsfoto van links naar rechts:

Ed Maas (Statenprojekt B.V.), Wim van Wijk (Visgroothandel W. van Wijk), Martin van den Berg (Beachclub Peukie), Harry (Restaurant en Lunchcafé Zarautz), Frits Klaaijsen (FPL B.V.) Cees van den Berg(bestuurslid Commerciële Zaken), Ron Kleijn(namens eb Personeelsdiensten/ eb WERKT), Cees Hofland en Leonard Pronk (Hofstad Security).

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1