.

een gelukkig en sportief 2018

Scheveningen speelt gelijk tegen Spijkenisse

02-09-2017
Scheveningen en Spijkenisse maakten er net als in het recente bekertreffen weer een aantrekkelijke wedstrijd van en net als toen was de stand na 90 minuten gelijk.

Spijkenisse begon beter en hielp de eerste mogelijkheden om zeep. De thuisploeg daarna ook, maar nam na een slim genomen spelhervatting alsnog de leiding. Daarna was Spijkenisse de frisser voetballende ploeg, maar de thuisploeg veel gevaarlijker en had de wedstrijd al voor rust in het slot móeten zitten. Dat gebeurde niet waarna de bezoekers vanuit een makkelijk gegeven maar terechte strafschop langszij kwamen. Na rust een zelfde spelbeeld en kansverhouding waarna beide teams tegen de eigen wil in genoegen moesten nemen met slechts een puntje.

Scheveningen – Spijkenisse 1-1 (1-1)

Scoreverloop:
13. Levi Schwiebbe 1-0
36. Michael van Dommelen 1-1 (strafschop)

Gele kaart: -

Scheidsrechter: Dhr. M.A. de Bruijn
Assistent-scheidsrechter: Dhr. A.M. Steeg
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G.A. Moraal

Opstelling Scheveningen:
Jesper Leerdam, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Ruben Koorndijk, Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Barry Rog, Mehmet Aldogan (87. Esin Gula), Tim Peters (68. Marvin Nieuwlaat), Robert Steemers (87. Gio van Ree).

Opstelling Spijkenisse:
Dyron Bijl, Etien Mariana, Vincent Verbond, Erik Polet, Marvin van der Pluim, Stefano Goncalves, Michael van Dommelen, Sander Barragan (75. Jazzy Adams), Daan Bourgonje (60. Danny Groos), Felino Jardim, Daniël Oliveira Furtado.

Zaterdag 9 september: Jong Almere City FC - Scheveningen (3e divisie, 15.00 uur)
Volgende week zaterdag staat er voor Scheveningen een uitduel op het programma. De ploeg gaat dan op bezoek bij Jong Almere City FC. De aftrap is om 15.00 uur.