Scheveningen 1

.
Scheveningen - ACV

zaterdag 20 januari
aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

 Hotel Mimosa

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Even geen voetbal!!
Wij wensen iedereen
prettige Feestdagen en
een gelukkig en sportief 2018

Nieuws

1e ronde KNVB beker Scheveningen tegen AJAX.


29-08-2017

Het is waar elke amateurclub van droomt; een loting tegen een topclub uit de eredivisie. En afgelopen zaterdagavond is die droom uitgekomen. Scheveningen speelt in de 1eronde van de KNVB beker een thuiswedstrijd tegen AJAX. Gisteren hebben wij van de KNVB de bevestiging gekregen, dat de wedstrijd is vastgesteld op woensdag 20 september, aanvang 18.30 uur.

 

Een fantastisch voetbalaffiche natuurlijk en afgaande op het feit dat wij vanaf zaterdagavond overstelpt worden met talloze vragen zal de belangstelling voor deze wedstrijd enorm zijn.

Als bestuur willen niets liever dan dat de wedstrijd op ons eigen sportcomplex gespeeld wordt, maar dat hangt af van diverse factoren, waarbij het veiligheidsaspect uiteraard een belangrijke rol speelt. Wij verwachten op zeer korte termijn hierover duidelijkheid te verkrijgen en zullen u daarna direct informeren.

Datzelfde geldt voor informatie die voor de toeschouwers en de media van belang is: hou daarom onze website www.svvscheveningen.nl in de komende periode goed in de gaten. 

Voor vragen van commerciële aard kunt u een mailbericht zenden naar ceesvandenberg@svvscheveningen.nl.

Het moet een fantastische voetbalhappening worden en voor ons als bestuur en onze talloze vrijwilligers ligt er een enorme uitdaging om er voor te zorgen dat wij voor onze gasten uit Amsterdam, onze leden, sponsoren en supporters onze naam als voortreffelijk gastheer ook nu weer kunnen waarmaken. 

Bestuur SVV Scheveningen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1