Scheveningen - Jong Groningen

Markt en Opinie onderzoek

Zaterdag 18 november 2017
SVV JO11-4 - Quick Steps JO11-3

1e ronde KNVB beker Scheveningen tegen AJAX.

29-08-2017

Het is waar elke amateurclub van droomt; een loting tegen een topclub uit de eredivisie. En afgelopen zaterdagavond is die droom uitgekomen. Scheveningen speelt in de 1eronde van de KNVB beker een thuiswedstrijd tegen AJAX. Gisteren hebben wij van de KNVB de bevestiging gekregen, dat de wedstrijd is vastgesteld op woensdag 20 september, aanvang 18.30 uur.

Een fantastisch voetbalaffiche natuurlijk en afgaande op het feit dat wij vanaf zaterdagavond overstelpt worden met talloze vragen zal de belangstelling voor deze wedstrijd enorm zijn.

Als bestuur willen niets liever dan dat de wedstrijd op ons eigen sportcomplex gespeeld wordt, maar dat hangt af van diverse factoren, waarbij het veiligheidsaspect uiteraard een belangrijke rol speelt. Wij verwachten op zeer korte termijn hierover duidelijkheid te verkrijgen en zullen u daarna direct informeren.

Datzelfde geldt voor informatie die voor de toeschouwers en de media van belang is: hou daarom onze website www.svvscheveningen.nl in de komende periode goed in de gaten.

Voor vragen van commerciële aard kunt u een mailbericht zenden naar ceesvandenberg@svvscheveningen.nl.

Het moet een fantastische voetbalhappening worden en voor ons als bestuur en onze talloze vrijwilligers ligt er een enorme uitdaging om er voor te zorgen dat wij voor onze gasten uit Amsterdam, onze leden, sponsoren en supporters onze naam als voortreffelijk gastheer ook nu weer kunnen waarmaken.

Bestuur SVV Scheveningen.