ACV - SVV Scheveningen

SVV JO10-1 - Forum Sport JO10-1

(Voorlopige) Jeugdteamindeling en trainingsoverzicht 2017/2018

30-06-2017

Wij zijn blij hierbij de voorlopige teamindelingen van de jeugdteams voor het komend seizoen te kunnen presenteren. Ook informeren wij de trainingsdagen en tijden.

Allereerst enkele opmerkingen

Het gaat hier om een VOORLOPIGE teamindeling. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal worden bekeken of er op bepaalde plaatsen nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd om het individu of team beter tot zijn/haar recht te laten komen.

De teamindelingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De selectieteams bestaan uit het 1e en 2e team voor JO19 t/m JO11. Deze selectieteams en overige teams voor het seizoen 2017/2018 zijn samengesteld door de hoofdtrainers in samenspraak met de trainers van het seizoen 2016/2017.

Tevens is er rekening gehouden met het geboortejaar van de spelers. Mede op basis van hiervan zijn de teamindelingen gemaakt.

Vanwege de vele aanmeldingen en het ontbreken van informatie over de voetbalkwaliteiten van de nieuwe leden is er vooral voor JO11 en JO9 gekozen om de nieuwe leden niet in een selectieteam in te delen. Tijdens de eerste trainingen zullen de trainers de nieuwe leden beoordelen op de voetbalkwaliteiten en hen eventueel herindelen.

Mocht jouw naam niet trug te vinden zijn of heb je een vraag m.b.t. de teamindelingen, stuur dan een mail naar: ronalddegraaf@svvscheveningen.nl

Om iedereen van een welverdiende vakantie te kunnen laten genieten, zullen de vragen pas bij de start van de trainingsactiviteiten voor het nieuwe seizoen in behandeling worden genomen. Een vriendelijk doch dringend verzoek om tijdens de vakantie hierover geen contact op te nemen met de betreffende trainer en/ of coördinator.

Voorwaarden start competitie
Wij zullen in de aankomende weken informatie op de site zetten met betrekking tot de trainers van de overige teams.

Wij doen ons uiterste best om voor ieder team een trainer te regelen. Dit lukt echter niet altijd. Daarom zijn wij erg blij als ouders een actieve rol willen spelen bij de ontwikkeling en begeleiding van onze jeugd.

Graag vernemen wij of er mensen zijn die deze rol graag willen vervullen. Over de rol en de invulling van de taken van een teamouder zal nader worden gecommuniceerd op de site.

Meld je aan voor een rol als trainer of teamouder door een mail te sturen naar: desireedenheijer@svvschevenigen.nl.

LET OP: Het jeugdbestuur heeft besloten een team alleen te laten starten als er een trainer EN een teamouder beschikbaar is.

We zullen het echt samen moeten doen. MET ELKAAR, VOOR DE SCHEVENINGSE JEUGD.

Start trainingen voorbereiding (onder voorbehoud)

De overige teams van elke leeftijdsklasse en de keeperstrainingen starten in de week van 28 augustus t/m 1 september

De JO7 (voormalige mini’s) zullen later starten met de trainingen. Wij verwachten dat zij medio 13 september starten.

In de week voorafgaand aan de bovenstaande data zal detailinformatie worden verstrekt over de start van de trainingen. Houd de site dus in de gaten!

JO19-1/2        12 augustus

JO17-1/2    8 augustus

JO15-1/2   12 augustus

JO13-1/2 en JO12-1   14 augustus

JO11-1/2 en JO10-1/2   21 augustus

JO9-1/2 en JO8-1/2   21 augustus

Hoofdtrainers:

JO19 Jim Charite en Jeffrey Rutte hoofdtrainer-JO19@svvscheveningen.nl
JO17 Tim Peeters / vacant hoofdtrainer-JO17@svvscheveningen.nl
JO15 Tonny Postema, Ton Roeleveld en Jan de Ruiter hoofdtrainer-JO15@svvscheveningen.nl
JO13 Mark Wasmus en Wim Biever hoofdtrainer-JO13@svvscheveningen.nl
JO11 Raymond de Jong en Robin Spaans hoofdtrainer-JO11@svvscheveningen.nl
JO9 Harold Schagen / vacant hoofdtrainer-JO9@svvscheveningen.nl

Tenslotte

SVV Scheveningen heeft veel jeugdspelers en het valt niet mee voor het jeugdbestuur en de trainers om iedereen in te delen in het team waar hij of zij graag zou willen spelen. De één zal blij zijn met deze voorlopige indeling, de ander wellicht wat minder blij. Wij denken dat we er alles aan hebben gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en de kwaliteiten van de spelers. We vragen dan ook begrip voor de keuzes en de wijze waarop we er mee om gaan.

Voor nu alvast een hele fijne zomervakantie en we zien jullie weer bij de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen!

Met sportieve groeten,

Het Jeugdbestuur
SVV Scheveningen

Klik op onderstaande link (lettergroep) voor het inzien van de voorlopige teamindelingen en trainingstijden:
JO19

JO17