Scheveningen - Jong Groningen

SVV JO11-4 - Quick Steps JO11-3

Bericht van de ledenadministratie

23-06-2017
De meeste leden genieten inmiddels van een zomerstop maar achter de schermen gaat het werk bij SVV Scheveningen gewoon door, zo ook dat van de leden- en contributieadministratie.

Lidmaatschap huidige leden seizoen 2017-2018

In de week van 26 juni ontvangen alle contributie betalende leden een contributie- en  lidmaatschapsbevestigingsbrief. Heb je deze op vrijdag 30 juni nog niet ontvangen en ben je niet in de tussentijd verhuist, neem dan contact op met de ledenadministratie : ledenadministratie@svvscheveningen.nl.

Nieuwe leden seizoen 2017-2018

Het verwerken van de administratie van de nieuwe leden voor het seizoen 2017-2018 gebeurt vanaf

1 juli 2017. Deze leden ontvangen hun lidmaatschaps- en contributiebrief medio juli 2017.

Houders van een Ooievaarspas

Leden die hun contributie (gedeeltelijk) betalen met hun Ooievaarspas ontvangen ook in de week van 26 juni hun lidmaatschapsbevestigingsbrief. Het controleren en scannen van de Ooievaarspas gebeurt medio augustus. Er wordt hiervoor nog een aparte oproep gedaan. Ontvangt u wel een brief maar bent u niet meer in het bezit van een geldige Ooievaarspas, meldt dit dan direct bij de ledenadministratie zodat u geen contributieachterstand oploopt.

Emailadres ledenadministratie@svvscheveningen.nl.

Inning contributie seizoen 2017-2018 (automatische incasso)

De incassobatches voor het betalen van de (eerste) termijncontributie zijn inmiddels door de bank verwerkt. De inning van de (eerste) termijncontributie vindt plaats op maandag 3 juli 2017. Indien u in meerdere termijnen betaalt vindt u op de achterzijde van de lidmaatschapsbrief de volgende incassodata. Leden die na 15 juni het lidmaatschap hebben opgezegd zijn meegenomen in de contributieinning. Dit kan niet meer door de bank gewijzigd worden. U kunt met uw bank contact opnemen hoe u dit ongedaan kunt maken.

Inning contributie seizoen 2017-2018 (accept-giro)

Leden die per acceptgiro betalen ontvangen deze tegelijk met hun lidmaatschapsbevestigingsbrief. Het verzoek is om het aangegeven (termijn)bedrag voor 8 juli 2017 over te maken.

Inning contributie seizoen 2017-2018 (Ooievaarspas)

Leden die de contributie met hun Ooievaarspas betalen ontvangen een oproep om hun pas te laten controleren en scannen door de ledenadministratie. Dit zal in de periode 15 augustus – 15 september plaatsvinden.

Verhuist ? Licht ook de ledenadministratie in !

Indien u verhuist of gaat verhuizen vergeet dan ook niet om de ledenadministratie in te lichten, dit kan via een email naar : ledenadministratie@svvscheveningen.nl.

Achterstallige contributie seizoen 2016-2017

Er zijn nog enkele leden met contributieachterstand. Indien de achterstand niet per 1 juli a.s. is opgelost wordt men afgevoerd als lid en wordt de contributieinning overgedragen aan het incassoburo.

Nog openstaande KNVB boetes seizoen 2016-2017

Ook zijn er nog enkele openstaande KNVB boetes. Bij leden die aan het begin van het seizoen 2017-2018 nog steeds een achterstand hebben wordt de spelactiviteit bij de KNVB ingetrokken totdat de boetes betaald zijn. Er kunnen dan geen oefen-, beker- of competitiewedstrijden gespeeld worden.

Spelerspas verdwijnt, pasfoto nodig !

De KNVB heeft in sportlink alle pasfoto’s van de spelende leden die in het seizoen 2016-2017 een geldige spelerspas hadden ge-upload in het KNVB bestand. Deze spelers kunnen zonder probleem deelnemen aan de competitie 2017-2018. Spelers en speelsters die dit seizoen voor het eerst in de D-klasse gaan spelen dienen een pasfoto in te leveren. Het verdient ook aanbeveling om alvast een pasfoto in te leveren voor spelers en speelsters in de E- en F-klasse. Vermeld op de achterzijde van de pasfoto je naam en geboortedatum in een leesbaar handschrift. De pasfoto kan ingeleverd worden in het daarvoor bestemde postbakje in de commissiekamer of tijdens het spreekuur van de ledenadministratie. De ledenadministratie zorgt voor plaatsing van de pasfoto in het KNVB bestand.