Scheveningen - Jong Groningen

SVV JO11-4 - Quick Steps JO11-3

Voorbereidingsprogramma A selectie Scheveningen

21-06-2017
Aanstaande maandag, 26 juni, start de A selectie van Scheveningen met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2017- 2018. Net als in de afgelopen jaren start de selectie met een kort trainingsprogramma met daarna een “rustpauze” van ruim twee weken.

In de periode van 26 juni tot en met 6 juli zullen er een vijftal trainingen plaatsvinden met daarnaast natuurlijk een prachtig voetbalaffiche van het oefenduel tegen ADO DH op woensdag 5 juli.

Op maandag 24 juli hervat men de training en zullen er tot het begin van het voetbalseizoen 2017- 2018 er een aantal oefenduels worden afgewerkt.

Het oefenprogramma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 29 juli: SVC'08 - Scheveningen

Zaterdag 5 augustus: Scheveningen - SJC

Dinsdag 8 augustus: Scheveningen - Westlandia

Zaterdag 12 augustus: Scheveningen - TEC Tiel

Zaterdag 19 augustus: Scheveningen - Jodan Boys of 1e kwalificatieronde KNVB Beker

Woensdag 23 augustus: 2e kwalificatieronde KNVB Beker (bij vrijloting of winst 1e kwalificatieronde)

Zaterdag 26 augustus: competitiestart 3e divisie

De aanvangstijden van de wedstrijden zullen in de aanloop naar de wedstrijden op de website van SVV Scheveningen worden gepubliceerd.