Seizoen 2017-2018

Scheveningen-ADO Den Haag

Woensdag 5 juli

Nu is het seizoen echt voorbij.
Allen een prettige vakantie
toegewenst en
tot in het nieuwe seizoen!

Werkzaamheden aanleg kustgrasveld zijn begonnen

22-05-2017
Een paar dagen eerder dan gepland zijn de werkzaamheden gestart van de aanleg van een kunstgrasveld op het Arie de Jager veld.

Natuurlijk met een beetje weemoed, maar voor de club een enorme stap voorwaarts, want nu kunnen wij, als snel groeiende vereniging, door de aanleg van een tweede kunstgrasveld een forse uitbreiding van onze trainings – en wedstrijden opvangen.

Wat is er bij voorbeeld in het komend seizoen niets leuker dan dat een aantal jeugdwedstrijden op zaterdag op het Arie de Jager veld gespeeld kunnen?

Het natuurgras is verdwenen, maar de middenstip is behouden en is heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in de zaak van één van onze hoofdsponsors, Harry van restaurant en lunch café Zarautz..

Als de werkzaamheden volgens schema verlopen, dan kan het kunstgrasveld vanaf 1 augustus 2017 gebruikt worden. De gemeente heeft er dan tevens gezorgd, dat er nog neer verbeteringen zijn aangebracht, waardoor ook rondom het veld er sprake zal zijn van een verdere verfraaiing van het sportcomplex.

Bestuur SVV Scheveningen.