Scheveningen 1


TOERNOOI
 

Forum Sport - SVVScheveningen

dinsdag 20 maart
aanvang 20.00 uur

VoetbalPark ’t Loo 
Prins Bernhardlaan 242 
2273 BP Voorburg

SV Spakenburg - Scheveningen
Zaterdag 31 maart
Aanvang: 15.00 uur

Sportpark De Westmaat
Westdijk 12
3752 AE, Spakenburg

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 17 maart 2018
SVV JO9-2 - GSC ESDO JO9-3
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur

Nieuws

Werkzaamheden aanleg kustgrasveld zijn begonnen


22-05-2017
Een paar dagen eerder dan gepland zijn de werkzaamheden gestart van de aanleg van een kunstgrasveld op het Arie de Jager veld.

Natuurlijk met een beetje weemoed, maar voor de club een enorme stap voorwaarts, want nu kunnen wij, als snel groeiende vereniging, door de aanleg van een tweede kunstgrasveld een forse uitbreiding van onze trainings – en wedstrijden opvangen.

Wat is er bij voorbeeld in het komend seizoen niets leuker dan dat een aantal jeugdwedstrijden op zaterdag op het Arie de Jager veld gespeeld kunnen?Het natuurgras is verdwenen, maar de middenstip is behouden en is heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in de zaak van één van onze hoofdsponsors, Harry van restaurant en lunch café Zarautz..

Als de werkzaamheden volgens schema verlopen, dan kan het kunstgrasveld vanaf 1 augustus 2017 gebruikt worden. De gemeente heeft er dan tevens gezorgd, dat er nog neer verbeteringen zijn aangebracht, waardoor ook rondom het veld er sprake zal zijn van een verdere verfraaiing van het sportcomplex.

Bestuur SVV Scheveningen.

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1