Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 december 2017
SVV JO13-1 - DSVP JO13-1
Aanvang 09:30 uur

Nieuws

Werkzaamheden aanleg kustgrasveld zijn begonnen


22-05-2017
Een paar dagen eerder dan gepland zijn de werkzaamheden gestart van de aanleg van een kunstgrasveld op het Arie de Jager veld.

Natuurlijk met een beetje weemoed, maar voor de club een enorme stap voorwaarts, want nu kunnen wij, als snel groeiende vereniging, door de aanleg van een tweede kunstgrasveld een forse uitbreiding van onze trainings – en wedstrijden opvangen.

Wat is er bij voorbeeld in het komend seizoen niets leuker dan dat een aantal jeugdwedstrijden op zaterdag op het Arie de Jager veld gespeeld kunnen?Het natuurgras is verdwenen, maar de middenstip is behouden en is heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in de zaak van één van onze hoofdsponsors, Harry van restaurant en lunch café Zarautz..

Als de werkzaamheden volgens schema verlopen, dan kan het kunstgrasveld vanaf 1 augustus 2017 gebruikt worden. De gemeente heeft er dan tevens gezorgd, dat er nog neer verbeteringen zijn aangebracht, waardoor ook rondom het veld er sprake zal zijn van een verdere verfraaiing van het sportcomplex.

Bestuur SVV Scheveningen.

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1