2e Kwalificatieronde

Sportpark De Strokel
Strokelweg11
3847 LR, Harderwijk

Nu is het seizoen echt voorbij.
Allen een prettige vakantie
toegewenst en
tot in het nieuwe seizoen!

Arjan van Sliedregt de nieuwe trainer van Scheveningen 3​

16-05-2017
De trainers van het 3e elftal, Jeffrey de Jong en Alaric Jap-a-Joe, hebben een tijdje geleden de technische staf van SVV Scheveningen meegedeeld, dat zij in het komend seizoen hun trainingsactiviteiten beëindigen. Ondanks het feit dat het 3e elftal een moeilijk seizoen heeft doorgemaakt en de degradatie op zeker moment onvermijdelijk was verdienen Jeffrey en Alaric een groot compliment dat zij zich altijd met de spelersgroep voor 100 % hebben ingezet om te trachten het 3e elftal voor de 2e klasse te behouden.

Het bestuur is verheugd u te kunnen meedelen dat de technische commissie er in geslaagd is om voor het komende seizoen Arjan van Sliedregt als trainer van het 3e elftal aan te stellen. Arjan is geen onbekende voor de club en is in het verleden trainer geweest van ons 2e elftal. Buiten het feit dat Arjan een goede reputatie als trainer heeft opgebouwd is het bovendien een man, die voor een goede sfeer binnen de spelersgroep kan zorgen. Voor het 3e elftal waar prestatie en plezier, zowel in – als buiten het veld belangrijke pijlers zijn, hebben wij er alle vertrouwen in dat  de technische commissie met de aanstelling van Arjan de juiste keuze heeft gemaakt.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis, algemeen secretaris.