Scheveningen 1


NACOMPETITIE
Quick - SVV Scheveningen


Woensdag 30 mei

Aanvang 20.00 uur

Sportpark Nieuw Hanenburg
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag ZH

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 26 mei 2018
SVV JO17-1 - Rijnsb. Boys JO17-1 
Aanvang wedstrijd:  12:30 uur

Nieuws

Medische staf SVV Scheveningen voor het seizoen 2017 - 2018 is compleet.


15-05-2017
Fysiotherapeut Edwin Coret, in het dagelijks leven verbonden aan ADO Den Haag als fysiotherapeut bij het 1eelftal, zal in dezelfde functie aan zijn tiende seizoen bij SVV Scheveningen beginnen. Jos Ghijsels  (fysiotherapeut) en Dino Nunes (verzorger) zullen ook komend seizoendeel uit blijven maken van de medische staf.

Het samenwerkingsverband dat Scheveningen is aangegaan met het Medisch Pedicuresalon Marion zal ook in het komend seizoen gecontinueerd worden. 

Voor het seizoen 2017 – 2018 is Patrick Havik aangesteld als de nieuwe verzorger van het 2e elftal van SVV Scheveningen en zal deel uit gaan maken van de medische staf. Patrick was hiervoor een aantal jaren werkzaam als verzorger en fysiotherapeut bij Vitesse Delft.  

Wij wensen Patrick alvast een mooie, succesvolle tijd bij SVV Scheveningen toe. 

De huidige verzorger van het 2e elftal  Leendert van der Keijl gaat na een aantal seizoenen SVV Scheveningen verlaten en gaat in het komend seizoen aan de slag bij Duindorp SV. Met Leendert kunnen wij terugkijken op een lange voortreffelijke samenwerking en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.   

 Als bestuur zijn wij natuurlijk verheugd dat het medisch plaatje voor het komend seizoen compleet is en de selectie ook volgend seizoen weer kan rekenen op een medische staf van hoog niveau. 

 Namens het bestuur SVV Scheveningen, 

 Rob Vis 

Algemeen secretaris.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1