Seizoen 2017-2018

Scheveningen-ADO Den Haag

Woensdag 5 juli

Nu is het seizoen echt voorbij.
Allen een prettige vakantie
toegewenst en
tot in het nieuwe seizoen!

Aanmelding nieuwe leden

Aanmelding nieuwe leden seizoen 2017-2018

Als jouw kind lekker wilt voetballen, kun je hem/haar aanmelden bij SVV Scheveningen.

Stuur dan een email aan: aanmelden@svvscheveningen.nl

Wanneer je dit hebt gedaan, gaat de aanmelding als volgt:

-      Er wordt contact opgenomen door SVV Scheveningen via de email,
       waarin de aanmeldingsprocedure wordt toegelicht en het
       aanmeldingsformulier wordt toegevoegd;

-      Nieuwe aanmeldingen worden niet direct spelend lid maar komen op de
        wachtlijst;

-      Indien er ruimte is, zal de speler worden uitgenodigd voor (een aantal)
        proeftraining(en);

-      Op basis van de (proef)trainingen zal de speler worden ingedeeld in een
        team en zal hij spelend lid worden;

-      Zolang een speler op de wachtlijst staat, is zij / hij dus geen lid van
       SVV Scheveningen en heeft ook geen financiële verplichtingen

Intakegesprek
Als er een plaats vrijkomt wordt er een intakegesprek gehouden door iemand van het (jeugd)bestuur. Er wordt bij dit gesprek het één en ander over onze vereniging verteld. Het aanmeldingsformulier wordt doorgenomen en dit formulier wordt doorgegeven aan onze toelatingscommissie en verwerkt door onze ledenadministratie. Na inschrijving worden de gegevens doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. U ontvangt een bevestiging vanaf het moment dat u bent toegelaten en ingeschreven.

Wat neem je mee bij het intakegesprek?

-      indien jonger dan 18 jaar, minimaal één ouder of verzorger;

-      kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar);

-      1 pasfoto (vanaf 10 jaar) voor je spelerspas.

Of er plaats voor je is, hangt af van het aantal aanmeldingen wat wij ontvangen en van het aantal leden dat aan het eind van het seizoen vertrekt. Wij kunnen je dus niet onmiddellijk melden of je spelend lid van SVV Scheveningen kunt worden.

Tenue
Ieder spelend lid van SVV Scheveningen dient in het bezit te zijn van een compleet SVV Scheveningen tenue dat te verkrijgen is bij FREE KICK SPORT, adres: De Savornin Lohmanplein 45 te Den Haag.

Een aantal elftallen binnen onze vereniging krijgen in bruikleen een gesponsord tenue, dit is dus niet altijd het geval.

Overschrijving
Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf heden gaan alle overschrijvingen digitaal. Het is mogelijk dat SVV Scheveningen navraag doet bij je oude vereniging.

Spelerspas
Als iemand lid wordt van SVV Scheveningen die 10 jaar of ouder is, moet hij/zij 1 pasfoto inleveren voor de aanvraag van een spelerspas. Deze pas wordt door de vereniging aangevraagd bij de KNVB. Spelers van 10 jaar en ouder zijn alleen speelgerechtigd als de vereniging in het bezit is van een geldige spelerspas.

Dit betekent dus: GEEN SPELERSPAS = NIET SPELEN!!!