Scheveningen 1

1e Kwalificatieronde
Groene Ster-SVV Scheveningen 
Zaterdag 19 augustus
Aanvang 18.00 uur

 Sportpark Pronsebroek 
Hei Grindelweg 66
6114 BT, Heerlerheide

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Nu is het seizoen echt voorbij.
Allen een prettige vakantie
toegewenst en
tot in het nieuwe seizoen!

Care Company

CARE COMPANY THUISZORG: VOOR AL UW VRAGEN OVER THUISZORG

Care Company Thuiszorg, gevestigd aan de Stevinstraat 202 in Scheveningen is al ruim 10 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. Voor nadere info kunt u altijd bellen naar nummer 070-3897700 of kijk op onze website www.carecompany.nl

De zorg is voortdurend in beweging en er verandert veel de laatste tijd. Dat maakt dat mensen soms niet meer weten waar zij recht op hebben en wat voor hen de mogelijkheden zijn.

Hoe moet ik thuiszorg aan vragen ? wanneer kom ik in aanmerking voor thuiszorg? Wie kan voor mij de indicatie aanvragen?  Kan ik zelf kiezen van wie ik de zorg wens ?Deze vragen kunnen betrekking hebben op u, maar misschien is er ook wel iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat er thuiszorg is gewenst.

Care Company thuiszorg wil hierin graag haar bijdrage leveren door u op een juiste en geheel vrijblijvende wijze te informeren van wat de mogelijkheden zijn.

Mocht u hierover meer willen weten dan nodigen wij u graag uit om op elke eerste dinsdag van de maand van 12.00 – 13.00 uur ons spreekuur te bezoeken. Het spreekuur wordt gehouden in het sponsorhome van SVV Scheveningen, gelegen aan de Laan van Poot 38 c, 2566 EC Scheveningen.

Uiteraard kunt u met uw vragen ook bij ons binnenstappen in de Stevinstraat 202 in Scheveningen.

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1