SVV Scheveningen - DOVO

Zaterdag 14 oktober 2017
SVV JO10-1 - Forum Sport JO10-1

Activiteitenkalender

Hoewel het bij een voetbalvereniging natuurlijk in eerste instantie om voetballen draait, is SVV Scheveningen veel meer dan een voetbalvereniging alleen. Rondom danwel buiten het voetbal om worden er daarom voor alle doelgroepen één of meerdere activiteiten georganiseerd.

Inmiddels is een activiteitencommissie samengesteld uit alle geledingen van de club, die voor dit seizoen in overleg met het bestuur de volgende activiteitenkalender heeft opgesteld:

Vrijdag 20 oktober 2017
lichtjesspel en levend Stratego

Vrijdag 3 november 2017
Halloween

Woensdag 22 november 2017
Zwarte Pieten training

Woensdag 28 november 2017
Sinterklaasfeest

Februari 2018 (datum onbekend)
Carnavalsbingo

Vrijdag 2 maart 2018
Feest jeugd 12-15 jaar in sponsorhome.

Uiteraard wordt u middels de website op de hoogte gehouden van de laatste details met betrekking tot de evenementen, daarnaast is de activiteitencommissie sindskort ook via Twitter actief! (twitter.com/AC_SVV

De activiteitencommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de verschillende activiteiten. Vele handen maken immers licht werk, dus meldt u aan via activiteiten@svvscheveningen.nl of via een bestuurslid!